Logg innMeny
Hjelp > Startside

Startside

Fordi tilgang til dine tjenester og dine nære er essensielt, kan det å sette eno som startside i nettleseren spare deg for tid.

På Chrome :

Klikk på de tre linjene i menyen og på Innstillinger. I delen Ved oppstart, velg En gruppe sider og skriv inn https://eno.one i URL-feltet. I delen Utseende, merk av for Vis hjem-knappen og endre URL-en til https://eno.one.

På Edge :

Klikk på de tre punktene i menyen og på Innstillinger. På linjen Åpne Microsoft Edge med, velg En bestemt side. I URL-feltet, skriv inn https://eno.one og klikk på disketten for å lagre.

På Firefox :

Klikk på de tre linjene i menyen, på Valg og på Hjem. På linjen Startside og nye vinduer, velg Egendefinert webadresse. I URL-feltet, skriv inn https://eno.one.

På Opera :

I menyen, klikk på Opera, på Innstillinger og på Nettleser. I delen Ved oppstart, velg Åpne en bestemt side eller en gruppe sider. Klikk på En gruppe sider. Skriv inn https://eno.one i URL-feltet og klikk på OK for å lagre.

På Safari :

Klikk på Safari i menyen, på Preferanser og på Generelt. På linjen Startside, skriv inn https://eno.one.

På Vivaldi :

Klikk på Innstillinger og Oppstart. På linjen Start med, velg Spesifikk side og skriv inn https://eno.one.

Hvis alt har gått bra, vil nettleseren din automatisk starte med eno ved neste oppstart.

DanskDeutscheEestiEnglishEspañolFrançaisHrvatskiIndonesiaItalianoLatviešuLietuviųMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânSlovenskýSlovenščinaSuomiSvenskaTürkçeViệt NamČeštinaΕλληνικάБългарскиУкраїнськарусскийעבריתعربيहिंदीไทย日本語汉语한국어
© eno[NO] ▲ Vilkår Nyhetsbrev