Logg innMeny
Hjelp > Lag en lenke

Lag en lenke

Last ned logoer for å lage en lenke til ditt område. Du kan også lage en lenke for å foreslå at dine besøkende deler dine sider på eno.

eno-logoer

Høyreklikk på ønsket format, og klikk deretter på Lagre mål som for å hente bildet eller Kopier snarvei for å hente bildets URL.
« e »-logoene: 32×32 64×64 128×128 256×256 512×512
« eno »-logoene: 340×99 680×197 1280×372 1920×557 3840×1115

Delingsknapp

For å tillate deling av en side, sett inn følgende kode:
<span id="e_share"></span><script src="https://eno.one/help/makealink/share.js" type="text/javascript"></script>

Når man er logget inn på eno, vil brukeren bli invitert til å dele den refererende siden med sine kontakter.

Tilpasset delingslenke

Hvis du vil lage din egen delingslenke, kan du gjøre det fra denne lenken:
https://eno.one/?t=TEXT&u=URL

TEXT må erstattes med din tekst eller din tittel.
URL må erstattes med din URL.
Du kan bruke en eller begge parametrene samtidig.

DanskDeutscheEestiEnglishEspañolFrançaisHrvatskiIndonesiaItalianoLatviešuLietuviųMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânSlovenskýSlovenščinaSuomiSvenskaTürkçeViệt NamČeštinaΕλληνικάБългарскиУкраїнськарусскийעבריתعربيहिंदीไทย日本語汉语한국어
© eno[NO] ▲ Vilkår Nyhetsbrev